Cura hivernal

 
Els tractaments professionals i rituals de manteniment a casa són molt recomanables si volem preparar i / o reparar la pell de l'estrès hivernal. Per cuidar-durant els mesos més freds i aconseguir un cutis sa i vital, Montibello presenta el Tractament Cura Hivernal, una sessió d'hidratació i reparació intensiva per combatre els efectes del fred, vent i sequedat ambiental a la pell ..

comencem:

Pas 1. Neteja
La neteja de la cara professional és el primer tractament de bellesa necessari perquè qualsevol aplicació posterior de crema o tractament funcioni correctament. És un procediment destinat a millorar l'aspecte de la pell, disminuir les impureses que es van acumulant amb el temps i tornar a la cara la brillantor i la lluminositat perduda
Pas 2. Renovació cel·lular
La utilització de substàncies químiques (àcids: AHA o BHA) afavoreix l'eliminació de les cèl·lules mortes, aconseguint regenerar les capes superiors de la pell i poder així eliminar imperfeccions i afavorir un to uniforme

Pas 3. Cura Hivernal
Cura que uneix productes amb diferents mecanismes d'acció hidratant per potenciar l'eficàcia del tractament. Començarem amb un xoc d'àcid hialurònic que redensifica i hidrata la pell i finalitzarem amb una màscara de col·lagen per proporcionar suport estructural al teixit. Tot això combinat amb una crema que actua de manera sinèrgica sobre el mecanisme d'hidratació natural de la pell.

Pas 4. Protecció
La protecció serà l'últim pas del tractament Cura Hivernal amb el qual aconseguirem preservar els resultats obtinguts amb el servei. Aconsellem que aquest últim pas s'estengui al ritual de bellesa diari a casa.

Recupera, en una sola sessió, la vitalitat i hidratació de la pell!!

Preu del tractament 40€