Reaction (radiofreqüència bipolar amb vacumpteràpia )

Reaction ™ de VIORA ha estat especialment dissenyat per a tractaments facials i corporals d'estirament i tonificació de la pell, així com per aplicar tractaments no invasius de reducció de la cel·lulitis i circumferència.
 


Reaction ™ incorpora la tecnologia exclusiva CORE. Aquesta innovadora tecnologia ofereix tres nivells d'energia de radiofreqüència, que es poden usar de manera individual o simultània. La disponibilitat de tres freqüències diferents (2.45 MHz, 1.7 MHz i 0.8 MHz) permet treballar amb diferents graus de penetració (entre 4 mm i 12 mm de profunditat) i optimitza l'efecte tèrmic en cadascuna de les capes de la pell, assegurant gran precisió i flexibilitat en el seu tractament. L'exclusiu mecanisme de Reaction ™ combina a més teràpia de buit (succió) per als tractaments de reducció de la cel·lulitis i de la circumferència, assegurant una major penetració de la calor. Els quatre nivells de buit oferts augmenten el flux sanguini de l'àrea tractada i estimulen el drenatge limfàtic el que contribueix a l'estimulació del metabolisme de les cèl·lules grasses i de la disminució del seu volum.

Reaction ™ ofereix tres aplicadors ergonòmicament dissenyats: el Body Contour (BC) per a problemes de contorn de cos, el Face Contour (FC) per a problemes de contorn facial i el Skin Tightening (ST) per estirament de la pell a la cara i cos.


- Els aplicadors BC i FC combinen l'ús de radiofreqüència i buit. El BC permet tractar la cel·lulitis i reduir el volum en cuixes, glutis i abdomen mentre que el FC s'usa en àrees més petites i sensibles com el mentó, el coll, la part interna de les cuixes i les aixelles.
  

.           BC                                  FC
- L'aplicador ST tracta en cara i cos la pell laxa i flàccida, les línies fines i les arrugues, les cicatrius i redueix l'aparença de les estries. Aquest aplicador integra un mecanisme de refredament denominat TEC que assegura un tractament segur i confortable.
 ST


Certificat CE i FDA

En els tractaments corporals, les sessions son un cop per setmana.
En els tractaments facials les sessions son: si es reducció un cop per setmana, i si es tonificació, estirament o anti arrugues un cop cada tres setmanes.

No dubtis en demanar informació sense cap compromís aixi t'asessorarem de quin el millor per les teves necessitats.

Sandra estètica integral