Depilació elèctrica

 
La depilació elèctrica és un tractament per eliminar borrissol i pèl de forma definitiva. Consisteix en inserir una agulla molt fina a l'epidermis, just per sota de la pell superior, i aplicar mitjançant aquesta un petit corrent d'electricitat per destruir el fol·licle pilós.

La seva forma d'ocupació actua directament en l'arrel i bulb on neix el pèl. I és per això que cal fer el mateix procés en cada pèl que es vol eliminar per sempre.
Les diferències de preu com d'utilització amb altres mètodes és que aquest ataca directament al bulb pilós. És l'arrel on es desenvolupa el pèl. En matar el bulb el pèl ja no apareix més perquè no es crea i això és gràcies a la petita descàrrega emesa per la depilació elèctrica.
A més, els aparells que s'utilitzen per a depilar amb electròlisi disposen de diferents intensitats de corrent. Es pot regular segons el tipus de pèl. A mesura que incideix en cada bulb pilós pot reajustar la potència amb la qual es matarà el bulb pilós.
Avantatges de la depilació elèctrica
• Elimina el pèl difícil que el làser no pot.
• Efectiva 100%.
• No provoca hiperpigmentació o taques a la pell com a conseqüència d'alterar la densitat de melanina.
• Funciona bé amb pèl pèl ros i pèl-roig, blanc, fi i gruixut.
• Diferents corrents per a diferents tipus de pèls.
• Es pot utilitzar per depilar la cara, barbeta, llavi superior, celles, etc.
• Resultats immediats.
Donada les seves propietats està considerat com a mètode definitiu per a depilar la barbeta i mentó, llavi i qualsevol tipus de pèl, especialment el de color blanc i clar. També està indicada per a les celles i tot el procés de depilació facial.
Aquest és un mètode que pot complementar a la perfecció amb el làser o bé substituir per a les zones delicades en què no està recomanat el seu ús.

Quines són les contraindicacions de la depilació elèctrica?
Tots els tractaments de bellesa tenen un rang de persones a les que els pot anar bé i un altre a les que podria donar reacció o efectes secundaris. 
 Contraindicacions:
• Malalties circulatòries
• Embaràs i lactància.
• Marcapassos i problemes bioelèctrics. A causa que s'aplica un petit corrent en l'organisme és recomanable consultar amb un especialista abans de realitzar el tractament. El més convenient és accedir a un altre tipus de depilació permanent.
• Problemes de dermatològics
• Intolerància a l'alta freqüència.
• Intolerància al corrent galvànica.
• Si portes alguna pròtesi metàl·lica has de consultar ja que podria reaccionar.
Quant als efectes secundaris no s'han descrit. En acabar pots tenir la pell lleugerament enrogida i micro inflamada. Una cosa que al pas d'unes hores desapareix amb total normalitat. Tingues en compte que el procés és dut a terme sota la superfície de la pell i encara que no hi ha danys en l'epidermis exterior, hi ha un procés de curació lleu.
Si estàs embarassada és recomanable que postergues el tractament per després que neixi el nadó i acabis el període de lactància.
Per la resta, llevat dels casos de malalties que afecten la pell qualsevol persona pot passar per la depilació elèctrica sense inconvenients. És un mètode relativament senzill i pràctic.

Preu depilació elèctrica
Gràcies als últims avenços és un mètode realment barat. Cada dia més dones i homes la utilitzen.
A la primera sessió compres la teva agulla (que és d'or) el seu cost és de 6 €, te la guardem al centre i la resta de sessions variarà el preu segons els minuts de treball sol ser d'entre 5 € i 10 €.

Nombre de sessions
El nombre de sessions a realitzar es depèn dels resultats que anem obtenint. Entre sessió i sessió no pots estirar-te cap pèl, solen ser al principi cada setmana i després segons el resultat varia la freqüència de sessions.